Första träffen med LRF politiska råd

2013/01/09 at 15:00 Lämna en kommentar

Idag var det då dags, första träffen med LRF politiska råd. Det började med en riktig lunch rotmos och korv (som hade ett finare namn) det var mycket gott.

Representanter från 7 riksdagspartier samlades för att samtala kring hur Sverige kan fortsätta leva och växa. Dt är enkelt att konstatera att landsbygd och stad är beroende av varandra och ger de unika förutsättningar som bi har som nation både vad gäller export, turism och boendemiljö.

Spännande att lyssna till alla personers erfarenheter och tankar. Det finns såklart olika uppfattningar om en hel del men att infrastruktur och utbildning är viktigt för att vara slagkraftiga framöver är tydligt. Demografin är en stor utmaning i hela västvärlden.

Att vara på tå, benägen till förnyelse och förändring är viktiga ingredienser för samhällsutvecklingen. Men vem äger rätten att formulera frågeställningarna som ska besvaras och hur antar vi de frågor som kan vara känsliga men ack så viktiga?

Jag ser fram emot ett fortsatt gott samarbete och hoppas att vi antar utmaningarna med handlingskraft och förmåga till både förnyelse även om det leder till ett krav på förändring.

Sverige – ett land med goda förutsättningar till ren luft, rent vatten, matförsörjning som lägger en viktig och god grund för fortsatt utveckling inom bildning, industri och företagsamhet.

Entry filed under: Uncategorized.

Integration, äldreomsorg och utbildning LO vill sätta stopp för valfriheten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kalender

januari 2013
M T O T F L S
« Dec   Feb »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Most Recent Posts


%d bloggare gillar detta: