Leksingar värderar familjen högst

2012/04/28 at 07:13 Lämna en kommentar

Leksand har under en tid arbetat med ett kultur och värderingsarbete tillsammans med SKL (Sveriges kommuner och Landsting). Enkäten är besvarad av så många som 9,1 % av befolkningen (ett väldigt stort underlag). Enkäten kommer presenteras i sin helhet på onsdag den 2 maj kl 10 på presskonferens i Leksand.

Redan idag kan jag berätta att medborgarna i Leksand sätter familjen högst upp i vad som de värderar mest. Detta bör betyda att delar av kristdemokraternas framgång i valet 2010 har att göra med att vi fokuserar på frågor som kan stötta alla familjer i livets olika omständigheter.

Vår satsning på stärkt kvalité i förskolan med nya avdelningar byggda för 15 barn tillsammans med ökad valfrihet så som vårdnadsbidrag och personal före lokaler i grundskolan bör underlätta för alla.

Arbetet fortsätter och vårt fokus på barn och ungas uppväxtvillkor är en viktig del i arbetet för att ge familjer möjlighet till mer tid tillsammans, till en bättre hälsa för våra barn och ungdomar och för ett samhälle där vi sätter barnen först.

Familjen är samhällets viktigaste byggsten. Fungerar det i familjen så ger det goda förutsättningar för ett fungerat samhälle.

Kristdemokraterna behöver bli fler för att styra med större kraft. Om du tycker att KD är ditt parti maila mig så ska jag hjälpa dig att bli medlem. Du bestämmer skälv om och isf hur mycket du sen vill aktivera dig. Välkommen att maila på sakarias.winberg@kristdemokraterna.se

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

En bättre och tryggare spelmarknad Familjen i fokus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kalender

april 2012
M T O T F L S
« Mar   Maj »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Most Recent Posts


%d bloggare gillar detta: