Valfrihet för familjer ledstjärna för kristdemokratisk arbetsgrupp, och Sacke är med : )

2011/08/22 at 14:46 Lämna en kommentar

Som ett led i att skapa förutsättningar för valfrihet och rättvisa för familjer i hela landet tillsätter Kristdemokraterna nu en arbetsgrupp för att ta fram nya politiska förslag. I arbetet ingår bland annat att i kommunerna under hösten inbjuda föräldrar till samtal.

Jag är glad över att Partistyrelsen tillfrågat mig att vara en del i gruppen och ser fram emot kommande arbete att göra livet lättare att leva för alla barnfamiljer, ett bättre land för alla barn och ungdomar, säger jag själv (Sakarias Winberg 🙂

Målgrupp är föräldrar till små och stora barn, eftersom såväl småbarnsåren som tonårstiden är viktig. Kristdemokraterna tror också att många fler än bara föräldrar är intresserade av en bra familjepolitik. Det är frågor som även berör mor- och farföräldrar samt alla som jobbar med barn inom skola, förskola, socialtjänst, fritidsverksamhet med mera.
Beslutet att tillsätta en arbetsgrupp fattades idag av Kristdemokraternas partistyrelse. Den kommer att ledas av Emma Henriksson, riksdagsledamot och familjepolitisk talesperson.
– Kristdemokraternas politik ska stödja familjen, inte styra den. Tyvärr ser vi fler och fler exempel på politiska företrädare som vill motsatsen. Det är en utmaning att bygga en politik ser ger valfrihet och möjligheter och kan ge stöd i alla de situationer och konstellationer som dagens familjer lever i, säger Emma Henriksson
– Jag ser fram emot alla de samtal vi nu kommer att ha med föräldrar och andra som inser vikten av en stöttande familjepolitik. De kommer att ge viktig vägledning inför de förslag vi kommer att presentera.

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

förtroendekapital Ben och unga värda att vara i centrum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kalender

augusti 2011
M T O T F L S
« Jul   Sep »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Most Recent Posts


%d bloggare gillar detta: