KD – företagarnas bästs vän!

2010/07/01 at 09:14 Lämna en kommentar

Kristdemokraterna har genomfört en politik som ger en metallare 1700:- mer i månaden efter skatt. Det skulle Kosta ett företag 4800 kronor i månaden. Hur skulle företaget spatå sig på dn globala marknaden?

Kristdemokraterna ser behovet av att lyffta företagarna. Framförallt småföretagandet och entreprenörskapet i landet. Här handlar det både om att stärka det civila samhället så att de mjuka faktorerna möjliggör för entreprenörer att vid sidan av vardagslivet satsa på företagsamhet.

SOM- mätningen 2009 visar att människor tycker att KD har lika stor trovärdighet vad gäller företagarpolitik som äldrepoliyik och familjepolitik.

Kanske att det har att göra med Kristdeomkraternas starka inflytande i Gnosjö, vem har inte hört talas om Gnosjöandan. Kanske också Kristdemokraternas starka ställning i Markaryd med sina 44% av rösterna i ett samhälle med blomstrande småflretagande.

Vi föreslår nu en sänknig av aretsgivarvgifter. Endast 10 % av lönesumman upp till 300 000 per anställd. Max 3 miljoner kronor per företag. Det gör att det gynnar framförallt små företagare.

Svenskar näringsliv och organisationen företagarna säger att detta betyder mycket för att entreprenörer ska våga satsa även i Sverige.

Kostnaden uppgår till 16 mdr och är en stor reform. Vi Kristdemokrater är övrrtygade om att det kommer leda till fler aretstillfällen och bättre företagsklimatet i Sverige som gör att vi kan stå starkare på den globala marknaden.

Vi Kristdemokrater ska nu berätta för alla hur vår företagarpolitik ser ut. Så kan företagare få upp ögonen på hur Sbensk företagspolitik blir bättre nämligen ge KD makt i valet genom att rösta på Kristdemokraterna.

Tillsammans förbättrar vi för entreprenörer och företagare att lyckas.
Jag vill se en politik som ger oss möjlighet att glädjas med företagaren när företagsiden håller. Jag vill se en politik som gör att många får uppleva glädjen över beskedet – Du har fått jobbet!

Mer Kristdemokrati skapar företagarkraft i hela Sverige och i hela Europa

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Dalarna på globala marknaden 13 steg för ett mänskligare Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Kalender

juli 2010
M T O T F L S
« Jun   Aug »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Most Recent Posts


%d bloggare gillar detta: